TernTec AB är auktoriserad distributör för BFM® Global i Sverige

Inga resultat hittades.

play icon

Installationsguider

Mätning inför BFM®

Lär dig de viktigaste grunderna för att mäta ditt installationsutrymme för korrekt BFM® -montering.

Ta reda på mer

Installing a BFM® fitting system

The patented BFM® fitting system allows you to snap-fit in a connector in seconds.

Ta reda på mer

Fitting Kevlar Covers

Kevlar Covers fit over our Seeflex connectors for added protection in explosive situations.

Ta reda på mer

BFM® kompensatorer är väldigt enkla att installera.

När dina spigots har installerats med rätt installationsgap (IG) är det enkelt att installera en BFM®-kompensator. I själva verket är det så enkelt att du kan byta ut kompensatorerna med bara dina händer på mindre än 30 sekunder, vilket avsevärt minskar stilleståndstiden och ökar produktionseffektiviteten.

Standard BFM®-kompensatorn är också verktygsfri, vilket innebär att det är mycket enklare, snabbare och säkrare att byta ut än traditionella kläm- och slanganslutningar.

Med skräddarsydda spigots som håller kompensatorerna stadigt i exakt position garanteras du en perfekt passform varje gång. Det finns ingen chans att den blir för lång eller kort, eller läcker på grund av en något fel installation.

Tool Release (TR) alternativ.

Om du behöver minska risken för att personalen kommer för nära potentiellt farliga delar med händerna i produktionen så har vi också våra 'TR' eller 'Tool Release' kompensatorer. Dessa har ett mycket styvare snäpp-band vilket gör dem praktiskt taget omöjliga att ta bort manuellt. Det är dock enkelt att ta bort TR-kompensatorer med hjälp av ett specialdesignat verktyg som trycks genom ett hål som borrats i spigoten för att frigöra kompensatorn.

För att lägga till ett extra säkerhetselement i dessa positioner rekommenderar vi också att vi installerar vårt Pneumatic Monitoring System som varnar när du försöker ta ur en kompensator och kan också kopplas till styrsystemet (PLC) för att automatiskt stänga av roterande maskiner.


Copyright © 2024 BFM® Global and TernTec AB

BFM® Fitting is a trademark of BFM Global Ltd.