TernTec AB är auktoriserad distributör för BFM® Global i Sverige

Inga resultat hittades.

Referenser

Perfekt renrumshygien

”Det är så mycket lättare för oss att fysiskt byta ut en kontakt när vi vet att den alltid hamnar rätt i rätt läge. Det har också gett oss så mycket mer förtroende när det gäller att upprätthålla vår strikta renrumshygien. Det finns ingen risk för produktläckage eller att någon komponent av en slangklämma tappas iprocess-kärlen vid byte. Lysande!"

Kristof Greens, projektingenjör, Plasma Industries, Belgien

Ta reda på mer

Förbättrad hygien

”BFM® är en så enkel idé som leder till verklig nytta i vår anläggning. Det är omöjligt att montera BFM® -kompensatorn felaktigt och det finns ingen ansamling av produkt i fickor, så vägningsproblem är ett minne blott och sparar oss en liten förmögenhet. De är också 100% dammtäta vilket minskar våra städkostnader. ”

Underhållschef,
Multinationellt brittiskt bageri

Ta reda på mer

Överväldigad

”Från den dag jag först slog på vår utrustning med en BFM®-kompensator installerad blev jag förvånad. Det fanns inget sandmoln och absolut noll pulverläckage. Våra anställda arbetar nu i en säkrare miljö och arbetskostnaderna har sänkts eftersom det inte längre finns behov av frekvent städning. ”

Jeff Goodell, direktör för faciliteter och underhåll, AMEDICA

Ta reda på mer

Kortare stillestånd

"Slangklämme-förbindelsererna på våra gamla kanvas-våg-hopper brukade blockeras regelbundet av pulveransamling vilket innebar att vi var tvungna att stoppa produktionen medan vi redde ut det. BFM® har helt löst problemet och vi har inte haft något produktionstopp sedan vi började använda dem. Fabriken är också mycket säkrare och renare. "

Fabriks chef,
Storbritannien Betongprodukter Tillverkare

Ta reda på mer

Längre livslängd

"Gips är mycket fintkornigt och tar sig in överallt. Det är svårt att beålla, särskilt när det finns hål i de flexibla förbindelserna! BFM® -kompensatorn tätar inuti spigoten så att flexibeln inte kan nötas mot de vassa kanterna. Den håller längre och bäst av allt är att den inte läcker en massa damm. ”

Verkstadsingenjör,
Storbritannien Gips Tillverkare

Ta reda på mer

Enkel installation

”De är en av de bästa sakerna vi har hittat ... sedan vi installerade de två första BFM har vi bytt ut alla återstående slangklämme-förbindelserna mot BFM®-kompensatorer. Jag har satt dem överallt där det finns en överföringspunkt eftersom de underlättar väldigt mycket för våra operatörer. ”

Superintendent för teknik och underhåll, Bob’s Red Mill Natural Foods Inc, USA

Ta reda på mer

Copyright © 2024 BFM® Global and TernTec AB

BFM® Fitting is a trademark of BFM Global Ltd.