TernTec AB är auktoriserad distributör för BFM® Global i Sverige

Inga resultat hittades.

Livsmedelsindustrin

90% kostnads- besparingar

”BFM® -kompensator har gjort demonterings- och ominstallationsprocessen så mycket snabbare - vilket har sparat oss många timmars stillestånd. Systemet är nu 100% tätt under både produktion och rengöringscyklerna och vi har minskat våra arbetskostnader för rengöring med 90%! ”

Chris Clifford, Site Maintenance Manager, Tyson Foods - Berryville, USA

Ta reda på mer

Förbättrad hygien

”BFM® är en så enkel idé som leder till verklig nytta i vår anläggning. Det är omöjligt att montera BFM® -kompensatorn felaktigt och det finns ingen ansamling av produkt i fickor, så vägningsproblem är ett minne blott och sparar oss en liten förmögenhet. De är också 100% dammtäta vilket minskar våra städkostnader. ”

Underhållschef,
Multinationellt brittiskt bageri

Ta reda på mer

Enkel installation

”De är en av de bästa sakerna vi har hittat ... sedan vi installerade de två första BFM har vi bytt ut alla återstående slangklämme-förbindelserna mot BFM®-kompensatorer. Jag har satt dem överallt där det finns en överföringspunkt eftersom de underlättar väldigt mycket för våra operatörer. ”

Superintendent för teknik och underhåll, Bob’s Red Mill Natural Foods Inc, USA

Ta reda på mer

Hygien är kritiskt viktigt i livsmedelsindustrin.  Produktionsmiljöer måste hållas sterila och behovet av renlighet när du byter produkt-körning är avgörande.  Detta kan vara särskilt utmanande för producenter som använder traditionella slangklämsystem.

Här är BFM's flexibla kompensatorer den perfekta lösningen:

Improved hygiene

Förbättrad hygien: Eliminerar dammläckage, vilket eliminerar korskontaminering av era produkter och minskar de allmänna kostnaderna för renhållning.

Health & Safety

Hälsa & Säkerhet: Utan verktyg för att ta bort eller installera BFM's flexibla kompensator i svåra lägen så säkerställs en mycket säkrare hantering.

easy installation

Enkel installation: Den enkla snäpp-i-metoden av BFM-kompensatorn gör det enkelt att byta och längden blir alltid korrekt.

reduced downtime

Minskad stilleståndstid: Snabba och effektiva byten och rengöring mellan produkt-körningar eller vid underhåll innebär ökad tillgänglighet.

Explosion resistant

Explosionsbeständig: Eliminering av damm kombinerat med de antistatiska egenskaperna hos BFM-kompensatorer eliminerar risken för sekundär explosion.

Regelverk: BFM är 3A-godkända och överensstämmer med FDA-, EC- och ATEX-föreskrifter.

 

 

 


Copyright © 2024 BFM® Global and TernTec AB

BFM® Fitting is a trademark of BFM Global Ltd.