TernTec AB är auktoriserad distributör för BFM® Global i Sverige

Inga resultat hittades.

Täcklock och uppsamlingskärl/sockor: Tätt & synligt !

Vad gör du när du har rör in- och utlopp till din utrustning som du inte använder för närvarande ... men inte vill att föroreningar kommer in eller ut ur systemet?

Eller om du ska köra en CIP genom din utrustning men behöver hålla förpackningsområdet rent och torrt?

Du kan använda den gamla "plast & tejp" -metoden, eller kanske använda ett bultat lock, som båda är tidskrävande att installera och ta bort när du vill få igång produktionen igen.

Det smarta alternativet är att installera en BFM’s täcklock som enkelt klickas in och ut ur en BFM® -spigot på några sekunder. Våra täcklock är mycket starka och klarar av ett högt tryck.

 

 
 

De används regelbundet bland annat på silos, siktar och torkar - och håller både din utrustning och miljö ren och torr.

 

Här är några andra populära användningsområden för våra BFM®  Täcklock och vår längre versionUppsamlingskärl (eller socka ... eller soptunna!):

Som inspektionslucka ..

BFM® Täcklock används alltmer av våra kunder runt om i världen som inspektionslucka, särskilt på siktar.

 

Det är ett idealiskt alternativ till inspektionsluckor som måste öppnas för att se insidan (ovan till vänster) eftersom du kan ha konstant insyn med ett transparent BFM® täcklock (ovan till höger).

Du kan bekvämt lämna täcklocket på plats under drift för de flesta utrustningar, då de är idealiska för användning på sikt och kan snäppas in och ut efter behov på ett ögonblick.

Som lock på conainrar...

 

Ett antal företag använder också BFM® - täcklock på sina containrar.

Genom att sätta en BFM® -spigot på containerns inlopp (som den som visas till vänster) kan en BFM® -flexibel användas under påfyllning, vilket håller området och behållaren hygieniska och förhindrar spill.

När fyllningen är klar byts BFM-flexibeln mot täcklock som enkelt snäpps-i och försluter behållaren.

Som en sikt 'över' container...

Den längre versionen av vår Blanking Cap är känd som en uppsamlingskärl (... eller socka ... eller sopkärl !) Och den används av en mängd olika branscher som en sikt over-size behållare. Det är viktigt för anläggningsoperatörer att kunna se och inspektera deras överskott som kommer från en sikt, och en klar strumpa som BFM® -uppsamlingskärl gör att du enkelt kan övervaka innehållet.

När en BFM®-spigot är ansluten till ditt utlopp, snäpps uppsamlingskärlet helt enkelt på plats och du har en helt förseglad uppsamlingsbehållare som säkert och snabbt kan tömmas. Den kan också kläs med en plastpåse inuti och snäppas på plats ... vilket gör borttagning och bortskaffande av innehållet ännu renare och enklelt !

 

Innan BFM®: en plastpåse fäst med slangklämmor som är svåra att ta bort och skapar läckagesamt skapar en riktig röra.

Efter BFM®: den enkla snäpp-i-monteringen av BFM® täcklock/uppsamlingskärl i spigotten betyder att tömning och byte av behållaren är snabb och enkel.

 
 

Du kan ladda ner produktpladet för uppsamlingskärl och täcklock här.


Back to news

Copyright © 2024 BFM® Global and TernTec AB

BFM® Fitting is a trademark of BFM Global Ltd.