TernTec AB är auktoriserad distributör för BFM® Global i Sverige

Inga resultat hittades.

BFM® är effektivare

90% kostnads- besparingar

”BFM® -kompensator har gjort demonterings- och ominstallationsprocessen så mycket snabbare - vilket har sparat oss många timmars stillestånd. Systemet är nu 100% tätt under både produktion och rengöringscyklerna och vi har minskat våra arbetskostnader för rengöring med 90%! ”

Chris Clifford, Site Maintenance Manager, Tyson Foods - Berryville, USA

Ta reda på mer

Längre livslängd

"Gips är mycket fintkornigt och tar sig in överallt. Det är svårt att beålla, särskilt när det finns hål i de flexibla förbindelserna! BFM® -kompensatorn tätar inuti spigoten så att flexibeln inte kan nötas mot de vassa kanterna. Den håller längre och bäst av allt är att den inte läcker en massa damm. ”

Verkstadsingenjör,
Storbritannien Gips Tillverkare

Ta reda på mer

Enkel installation

”De är en av de bästa sakerna vi har hittat ... sedan vi installerade de två första BFM har vi bytt ut alla återstående slangklämme-förbindelserna mot BFM®-kompensatorer. Jag har satt dem överallt där det finns en överföringspunkt eftersom de underlättar väldigt mycket för våra operatörer. ”

Superintendent för teknik och underhåll, Bob’s Red Mill Natural Foods Inc, USA

Ta reda på mer

BFM's flexibla kompensatorer ger många fördelar när det gäller operativ effektivitet, det är en investering som lönar sig många gånger om.

Därför är BFM® effektivare än traditionella system...

Snäpp-i-passform ger ett snabbt & enkelt byte av BFM.

När BFM-spigots är installerade med korrekt installationsgap (IG) är det enkelt att sätta i en BFM-kompensator. Du kan enkelt byta kompensatorn med bara händerna på under 40 sekunder, vilket minskar ert driftstopp avsevärt och ökar produktionseffektiviteten.

Vår standard kompensator hanteras utan verktyg, vilket innebär att det är mycket enklare, snabbare och säkrare att byta ut än traditionella snäpp- och slangklämmor.

Den skräddarsydda "Spigoten" håller den flexibla kompensatorn stadigt i exakt position och garanterar en perfekt passform varje gång.  Det finns ingen möjlighet att den blir för lång eller kort, eller orsakar läckage på grund av fel isättning vid byte.  Om du behöver byta ut kompensatorn/rörförbindelsen mellan rör eller maskin förkortar BFM-kompensatorer dina driftstopp avsevärt, vilket ger er stora långsiktiga besparingar.

Se hur snabbt en BFM kan bytas...

Standardiserade storlekar betyder färre delar i lager.

Traditionella flexibla rörslangar finns i ett stort antal storlekar, vilket kan leda till massiva lagerbehov för reservdelar.  De många storleksvariationerna kan påverka livslängd och prestanda.

Eftersom BFM-kompensatorer kommer i standardstorlekar (steg om 50 mm) och en perfekt passform mellan delarna, så kommer reservdelar alltid att passa perfekt i vid byte och det tar bara sekunder att byta.

Vi rekommenderar att du installerar BFM®'s system i samma storlekar på flera positioner i en anläggning för att försöka minska användningen av oregelbundna storlekar och längder där det är möjligt.  Detta förenklar lagerhanteringen - och eftersom BFM har längre livscykel och är snabbare att byta innebär BFM ett kortare stillestånd (högre tillgänglighet) och långsiktiga besparingar.

Se vår video om fördelarna att standardisera med BFM's kompensatorer...

BFM®'s Produkter förbättrar företags effektivitet över hela världen:

Stort Engelskt bageri sparar över £40,000 genom förbättrad tillgänglighet med BFM®

Ett stort, multinationellt bageri i Storbritannien hade svårt med den flexibla rörförbindelsen mellan en våg-hopper och degblandare.  Felaktigheten vid byte innebar att kalibreringen påverkades och därmed en timme med förlorad produktion som spenderades på att justera kalibreringen för att säkerställa korrekt mätning.  Genom att installera BFM® flexibla kompensatorer har de årligen sparat över 40 000 £ i annars förlorad produktion.

Läs hela fallstudien på Engelska här...

Bayer CropScience väljer BFM® för att standardisera sina reservdelar globalt.

Ingenjörerna på världens tredje största innovativa jordbruks-vetenskapliga företaget Bayer CropScience, sökte efter en flexibel rörförbindning för att standardiseras hela sin globala verksamhet. Efter en omfattande utvärdering har BFM®-systemet valts som standard-kompensator för Bayer CropScience globala verksamhet.

Läs hela fallstudien här...

Förlorad produktion eliminerad i cementproduktion som använder BFM®

Tygstosen från en våg-hopper hos en ledande brittisk tillverkare av betongprodukter absorberade fukt, vilket satte igen väven och blockerade luftventilationen. Detta orsakade avsevärd förlorad produktivitet och dålig våg-noggrannhet. Dessutom orsakade slangklämman överdrivet dammläckage och gjorde bytet extremt tidskrävande.

Läs hela fallstudien här... 

Övriga ämnen

Copyright © 2024 BFM® Global and TernTec AB

BFM® Fitting is a trademark of BFM Global Ltd.